Polski Instytut Rozwoju sp. z o.o. sp. k. informuje, że na zlecenie Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa z siedzibą w Warszawie realizuje cykl bezpłatnych szkoleń pt. „Krótkie łańcuchy dostaw żywności”.
W województwie Warmińsko-Mazurskim planujemy organizację 14 grup po 30 osób w okresie marzec – czerwiec 2023 r.
Naszą grupą docelową są wyłącznie:
- Rolnicy
- Domownicy rolników
- Małżonkowie rolników
- Osoby zatrudnione w rolnictwie
- Właściciele lasów
- Wnioskodawcy lub beneficjenci operacji typu „Premie dla młodych rolników”
Organizacja szkoleń:
Szkolenia trwają 2 dni w godzinach 9:00 – 13:45. Podczas szkoleń zapewniamy wyżywienie, materiały szkoleniowe, certyfikat oraz profesjonalną kadrę dydaktyczną. Szkolenia jesteśmy w stanie zorganizować w większości miejsc na terenie województwa po uprzedniej weryfikacji sali szkoleniowej. Dla Firm jest możliwość zorganizowania szkolenia w miejscu pracy jeśli posiada salę szkoleniową - odpłatnie. Terminy szkoleń oraz lokalizację dla pełnej grupy 25/30 osobowej jesteśmy w stanie ustalić indywidualnie. Kolejne szkolenie w projekcie odbędzie się w dniach 13-14 marca w Olsztynie.
Forma zgłoszenia
W załączeniu przesyłam formularz zgłoszeniowy, którego uzupełnienie oraz odesłanie jest warunkiem zgłoszenia. Formularz należy odesłać w formie skanu albo zdjęcia dobrej jakości na adres mail - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Wszelkie informacje o projekcie wraz z formularzem zgłoszeniowym dostępne są na stronie - https://www.arimrszkolenia.pl/
Cel szkoleń
Głównym celem szkoleń jest poprawa funkcjonowania gospodarstw oraz zwiększenie świadomości o zasadach higieniczno-sanitarnych. Szkolenia wspierają rozwój zawodowy i zapewniają dostęp do najbardziej aktualnej wiedzy w zakresie sprzedaży bezpośredniej i handlu detalicznego, procesów wytwórczych i zasadach przy nich obowiązujących, promocji produktów oraz reklamy na stronach internetowych oraz social mediach.
Załączniki
Program szkoleń (plik PDF, rozmiar: 122 kB)
Ulotka informacyjna (plik PDF, rozmiar: 140 kB)
Formularz zgłoszeniowy (dokument programu Word, rozmiar: 107 kB)